Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Ministarka Pribilović otvorila konferenciju „Misli lokalno-djeluj lokalno! - borba protiv korupcije na lokalnom nivou“

Ministarka Pribilović otvorila konferenciju „Misli lokalno-djeluj lokalno! - borba protiv korupcije na lokalnom nivou“
Datum objave: 15.11.2017 13:00 | Autor: MJU

Ispis Štampaj stranicu


gov.me  gov.me

Ministarka javne uprave Suzana Pribilović otvorila je nacionalnu konferenciju „Misli lokalno-djeluj lokalno! - Borba protiv korupcije na lokalnom nivou u organizaciji Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Pored ministarke Pribilović, u uvodnom dijelu Konferencije govorili su i šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Aivo Orav i izvršna direktorka Centra za građansko obrazovanje, Daliborka Uljarević.

Cilj konferencije „Misli lokalno-djeluj lokalno!-borba protiv korupcije na lokalnom nivou“ je predstavljanje ključnih rezultata projekta i preporuka za dalje unapređenje raspoloživih mehanizama za prevenciju i borbu protiv korupcije na lokalnom nivou, ali i prilika da se kroz razgovor predstavnika različitih društvenih struktura dođe do predloga rješenja koja će doprinijeti efikasnijoj borbi protiv svih oblika korupcije, kako na nacionalnom, tako i na lokalnom nivou.

Izlaganje ministarke Pribilović možete preuzeti ovdje .

Video: Izlaganje ministarke javne uprave Suzana Pribilović - Konferencija „misli lokalno-djeluj lokalno! - borba protiv korupcije na lokalnom nivou“

 Video: Izlaganje izvršne direktorke Centra za građansko obrazovanje, Daliborke Uljarević- Konferencija „misli lokalno-djeluj lokalno! - borba protiv korupcije na lokalnom nivou“

Ministarstvo javne uprave