Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Javni poziv nevladinim organizacijama za učešće u konsultovanju u vezi sa pripremom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj upravi

Datum objave: 22.01.2018 14:40 | Autor: MJU

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 3 stav 1 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12), Ministarstvo javne uprave upućuje

JAVNI POZIV
nevladinim organizacijama za učešće u konsultovanju u vezi sa pripremom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj upravi (“Službeni list CG”, br. 22/08, 42/11 i 54/16)

 

 

Nevladine organizacije koje su zainteresovane za učešće u konsultovanju potrebno je da Ministarstvu javne uprave podnesu prijavu za učešće u konsultovanju na adresu: Rimski trg broj 45 ili e-mail adresu: aleksandra.masonicic@mju.gov.me, u roku od 7 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Prijava treba da sadrži predlog nevladine organizacije o tome na koji način treba da se obavi konsultovanje (održavanje sastanka, dostavljanje pisanih predloga i dr.), kao i kontakt podatke nevladine organizacije. Prilikom određivanja načina konsultovanja, Ministarstvo javne uprave će voditi računa o broju zainteresovanih nevladinih organizacija za konsultovanje i predloženim načinima konsultovanja.

Listu nevladinih organizacija koje su iskazale zainteresovanost za učešće u konsultovanju Ministarstvo javne uprave će objaviti na svojoj internet stranici, u roku od tri dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Po obavljenom konsultovanju Ministarstvo javne uprave će sačinjeti izvještaj o sprovedenom konsultovanju i isti objaviti na svojoj internet stranici u roku od sedam dana od dana održavanja konsultovanja.