Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar javne uprave Slovenije Boris Koprivnikar u posjeti Crnoj Gori

Datum objave: 05.03.2018 11:36 | Autor: MJU

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem, Milutin Simović i ministarka javne uprave, Suzana Pribilović primiće u utorak, 6. marta u Vili „Gorica“, potpredsjednika Vlade i ministra javne uprave Slovenije, Borisa Koprivnikara, koji će boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Susret je upriličen u cilju unapređenja odnosa i jačanja saradnje u reformi javne uprave i razvoju informacionog društva.

Ministarka Pribilović i potpredsjednik Koprivnikar će nakon zvaničnih razgovora dati izjave za javnost u 10:40 časova u Vili „Gorica“. 

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu emina.kalac@mju.gov.me , najkasnije do utorka, 6. marta do 8 časova. 

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke početka sastanaka.

Ministarstvo javne uprave