Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

INFOFEST 2018: Panel “One-stop-shop u Crnoj Gori - potreba i mogućnost“

INFOFEST 2018: Panel “One-stop-shop u Crnoj Gori - potreba i mogućnost“
Datum objave: 26.09.2018 11:27 | Autor: MJU

Ispis Štampaj stranicu


Na ovogodišnjem 25. Festivalu informatičkih dostignuća – INOFEST 2018, Ministarstvo javne uprave organizuje panel “One-stop-shop u Crnoj Gori - potreba i mogućnost“ u utorak, 2. oktobra, u 12:15 časova, u Staklenoj sali hotela „Avala&Villas“ u Budvi.

U radu panela učestvuju Milica Janković, generalna direktorica Direktorata za elektronsku upravu i informatičku bezbjednost, Danijela Nedeljković-Vukčević, generalna direktorica Direktorata za državnu upravu i Admir Šahmanović, generalni direktor Direktorata za međunarodnu saradnju i programe pomoći, Ministarstva javne uprave.

Planiranje i uspostavljanje prvog jedinstvenog prostora za pružanje usluga javne uprave u Crnoj Gori „One stop shop"-a, koji bi omogućio građanima Crne Gore da na jednom mjestu mogu realizovati sve usluge i dobiti tražena dokumenta koja pružaju ili izdaju organi javne uprave (državne uprave i lokalne samouprave) je jedna od najznačajnijih aktivnosti Ministarstva javne uprave.

Postojanjem jednog ovakvog centra za pružanje usluga, a kasnijim otvaranjem i sličnih regionalnih centara, realizuju se ciljevi Ministarstva javne uprave na planu unapređenja javnih usluga po principu sve usluge na jednom mjestu.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE