Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Lista predstavnika NVO u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u oblasti evropskih integracija u 2018. godini

Datum objave: 14.11.2018 14:21 | Autor: MJU

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32b Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo javne uprave raspisalo je Javni poziv nevladinim organnizacijama za predlaganje predstavnika NVO u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti evropskih integracija u 2018. godini.

Na javni poziv od 30. oktobra 2018. godine pristigao je jedan predlog čija je dokumentacija bila uredna, te je u skladu sa tim proces predlaganja predstavnika nevladinog sektora u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u oblasti evropskih integracija u 2018. godini završen.

U skladu sa članom 8 stav 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), Ministarstvo javne uprave objavljuje LISTU PREDSTAVNIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U KOMISIJU ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U OBLASTI EVROPSKIH INTEGRACIJA U 2018. GODINI po Javnom pozivu 30. oktobra 2018. godini, sa nazivom organizacija koje su ih predložile.

Listu možete preuzeti  OVDJE.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE