Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

12.06.2019.

Ekspertska podrška u pripremi izmjena i dopuna Zakona o slobodnom pristupu informacijama

Ekspertska podrška u pripremi izmjena i dopuna Zakona o slobodnom pristupu informacijama Peti sastanak radnog tijela za pripremu izmjena i dopuna Zakona o slobodnom pristupu informacijama, kojem je pored članova radnog tijela, prisustvovala i međunarodna ekspertica Anamarija Musa održan je danas u Podgorici.

12.06.2019.

Ankara: Ministarka Pribilović na Regionalnoj konferenciji zemalja Evrope i Centralne Azije

Ankara: Ministarka Pribilović na Regionalnoj konferenciji zemalja Evrope i Centralne Azije

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović učestvovala je na poziv Svjetske banke na Regionalnoj konferenciji zemalja Evrope i Centralne Azije, posvećenoj izgradnji efikasnih, odgovornih i inkluzivnih institucija, u Ankari...

10.06.2019.

Ministarka Pribilović na Regionalnoj konferenciji zemalja Evrope i Centralne Azije u Ankari

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović učestvovaće na poziv Svjetske banke na Regionalnoj konferenciji zemalja Evrope i Centralne Azije, posvećenoj izgradnji efikasnih, odgovornih i inkluzivnih institucija, koja će se održati od 11 - 12. juna 2019. u Ankari (Turska).

07.06.2019.

Hajduković na sastanku Zajedničkog konsultativnog odbora Evropske unije i Crne Gore

Hajduković na  sastanku Zajedničkog konsultativnog odbora Evropske unije i Crne Gore

Generalna direktorica za dobru javnu upravu i djelovanje NVO, Marija Hajduković, učestvovala je na 13. sastanku Zajedničkog konsultativnog odbora Evropske unije i Crne Gore, koji je danas održan u Podgorici.

07.06.2019.

Potpisani ugovori o kofinansiranju projekata/programa NVO podržanih iz fondova Evropske unije

Ugovori o kofinansiranju pet projekata/programa nevladinih organizacija podržanih iz fondova Evropske unije, koji se u različitim oblastima od javnog interesa sprovode na teritoriji Crne Gore, u ukupnom iznosu od 112.879,44EUR potpisani su danas u Ministarstvu javne uprave.

07.06.2019.

Predstavnici CIRT tima, Sead Orahovac i Samir Orahovac, učestvovali su na drugoj međunarodnoj konferenciji o sajber bezbjednosti u Ohridu

Predstavnici CIRT tima, Sead Orahovac i Samir Orahovac, učestvovali su na  drugoj  međunarodnoj konferenciji o sajber bezbjednosti  u Ohridu

Predstavnici CIRT tima, Sead Orahovac i Samir Orahovac, učestvovali su na drugoj međunarodnoj konferenciji o sajber bezbjednosti koja se održala u Ohridu 5. i 6. juna, a koju su organizovali Nacionalni centar za odgovor na računarske incidente Sjeverne Makedonije(MKD-CSIRT) i Agencija za elektronske komunikacije.

06.06.2019.

Sekretarijat Centralno-evropske inicijative (CEI) objavio poziv za projekte u okviru Fonda CEI za saradnju

Sekretarijat Centralno-evropske inicijative u Trstu objavio je poziv za projekte u okviru Fonda CEI za saradnju. Projekti će se kofinansirati iz Fonda CEI za saradnju (period za implementaciju je 1. januar do 31. decembar 2020):

04.06.2019.

Posjeta Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije

Posjeta Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije

Generalni direktor Direktorata za elektronsku upravu i informatičku bezbjednost, Dušan Polović, i generalni direktor Direktorata za međunarodnu saradnju, Admir Šahmanović, borave u službenoj posjeti Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije u Beogradu, na temu digitalizacija javne uprave i razvoj digitalnog društva.

04.06.2019.

Susret Pribilović - Špoljarić Eger: Ojačati i proširiti partnerstvo u procesu pristupanja Crne Gore EU

Susret Pribilović - Špoljarić Eger: Ojačati i proširiti  partnerstvo u procesu pristupanja Crne Gore EU

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, sastala se danas sa Mirjanom Špoljarić Eger, pomoćnicom generalnog sekretara UN, pomoćnicom administratora UNDP i direktorkom Regionalnog biroa UNDP za Evropu i Zajednicu nezavisnih država.

03.06.2019.

Intervju ministarke javne uprave, Suzane Pribilović, za specijalno izdanje “Vodič za Savjet stranih investitora 2019/2020 – 10 godina i brojimo”

Intervju ministarke javne uprave, Suzane Pribilović, za specijalno izdanje “Vodič za Savjet stranih investitora 2019/2020 – 10 godina i brojimo”

U nastavku je Intervju ministarke javne uprave, Suzane Pribilović, za specijalno izdanje “Vodič za Savjet stranih investitora 2019/2020 – 10 godina i brojimo”